|
|
Konu Araçları |
ahmet, hacı, ilköğretim, nevşehir, okulu, toksöz, ürgüp |
Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir ÜrgüpHacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tarihçesi - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Okulumuz 1988 yılında Kılıçarslan İlkokulu adıyla, devlet - vatandaş işbirliği ile 6 derslik olarak eğitim-öğretime açılmıştır 1993 yılında okulumuza ismini veren merhum Hacı Ahmet TOKSÖZ tarafından 10 derslik ilave edilmiştir 2002 Aralık ayında da Hacı Ahmet TOKSÖZ'ün oğulları Erol TOKSÖZ ve Akif TOKSÖZ tarafından 6 derslikli bir ek binanın yanısıra 1 çok amaçlı salon inşa edilmiş ve okulumuza kazandırılmıştır Ayrıca okulumuzda 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı ve 1 Okul Kitaplığı bulunmaktadır OKULUMUZUN MİSYONU Okulumuz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara bulunulan yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır OKULUMUZUN VİZYONU Okulda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli Okulda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı Okulda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalı Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalı Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / ÜRGÜP Adı: HACI AHMET TOKSÖZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kavaklı Mah Ürgüp Telefon Numarası: 3843412001 Faks Numarası: 3843415495 kaynak :webrehberibiz |
|