Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, hacı, ilköğretim, nevşehir, okulu, toksöz, ürgüp

Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tarihçesi - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okulu

Okulumuz 1988 yılında Kılıçarslan İlkokulu adıyla, devlet - vatandaş işbirliği ile 6 derslik olarak eğitim-öğretime açılmıştır 1993 yılında okulumuza ismini veren merhum Hacı Ahmet TOKSÖZ tarafından 10 derslik ilave edilmiştir
2002 Aralık ayında da Hacı Ahmet TOKSÖZ'ün oğulları Erol TOKSÖZ ve Akif TOKSÖZ tarafından 6 derslikli bir ek binanın yanısıra 1 çok amaçlı salon inşa edilmiş ve okulumuza kazandırılmıştır Ayrıca okulumuzda 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı ve 1 Okul Kitaplığı bulunmaktadır

OKULUMUZUN MİSYONU

Okulumuz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara bulunulan yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır

OKULUMUZUN VİZYONU

Okulda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli

Okulda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli

Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı

Okulda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmalı

Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmalı
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HACI AHMET TOKSÖZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kavaklı Mah Ürgüp
Telefon Numarası: 3843412001
Faks Numarası: 3843415495
kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com