|
|
Konu Araçları |
çiğli, hadımlı, ilköğretim, izmir, kemal, okulu |
Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Çiğli İzmirKemal Hadımlı İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu İletişim Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuza adını veren Kemal HADIMLI, 1 Mart 1908 tarihinde Karaman’da doğdu İlköğretimini Fatih Çandarlı Numune Mektebi’nde tamamladı Ardından İstanbul İstiklal Lisesi ve Mülkiye Mektebi’ni pekiyi dereceyle bitirdi Çalışma hayatına 28111936 tarihinde İstanbul Vilayeti Maiyet Memuru olarak başladı Sarıyer ve Çatalca kaymakam vekilliklerinde bulundu 15 Mayıs 1939 tarihinde Hafik kaymakamlığına atandı 26–27 Aralık 1939 tarihinde meydana gelen Erzincan depreminde göstermiş olduğu çabalardan dolayı terfi ettirilerek; İçişleri Bakanlığı Muhakebat Şubesi Müdürlüğü’ne atandı3 yıl bu görevde kaldıktan sonra Bolu valiliğine atandı Burada da 3 yıl çalıştıktan sonra Diyarbakır valiliğine ataması yapıldı Burada kaldığı zaman içerisinde emniyeti ve asayişi sağlamış, vilayete muallim mektebi, özel idare binaları, kasaba ve köy ilkokulları, yün fabrikası, Çermik-Ergani Orta Okulu, Silvan Hükümet Konağı yapımı gibi hizmetlerde bulunmuştur 13 Haziran 1950 tarihinde İçişleri Bakanlığı Tektik Kurulu Müşavirliği görevine, 18 Nisan 1951 tarihinde Konya Valiliği’ne, 31 Mayıs 1954 tarihinde İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı’na ve nihayet 18 Aralık 1954 tarihinde İzmir Valiliği’ne atanmıştır 27 Mayıs 1960 tarihine kadar İzmir Valisi olarak görev yapmıştır Okulumuz 1986–1987 Öğretim yılında Karşıyaka ilçesi Kemal Hadımlı İlkokulu adıyla eğitim ve öğretime açılmıştır Açıldığında 9 öğretmen, 1 idareci ve 320 öğrenci ile eğitime başlamıştır 1996–1997 Eğitim-Öğretim yılına kadar 1135 öğrenci ilkokul diploması alarak okulumuzdan mezun olmuştur 4005 sayılı yasa ile birlikte 1997–1998 Öğretim yılında okulumuz ilköğretim okuluna dönüştürülerek; Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu adını almıştır Okulumuz Ana Bina ve Ek Bina olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır Ana bina 3 katlı olup; 6 derslik, 1 çok amaçlı salon, 1 fen laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 iş eğitimi atölyesi, 1 ana sınıfı, 2 idare odası, 1 öğretmen odası ve 1 rehberlik servisinden oluşmaktadır Ek Bina 2005 yılında tamamlanmış olup; 9 derslik ve 1 öğretmen odasından oluşmaktadır Okulumuzun toplam alanı 9440 m’ olup, bunun 330 m’ lik kısmında Ana Bina; 210 m’ lik kısmında ise Ek Bina bulunmaktadır Geriye kalan bölüm ise, yeşillik alan, oyun alanı, basketbol ve voleybol sahası olarak kullanılmaktadır Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8172 SOK NO:93 GÜZELTEPE Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 32216 19 Okul Faks : 0 232 3221595 Okul Web Sitesi : http://okulwebmebgovtr/35/25/637199/indexhtml Okul E-Mail : 637199@mebk12tr Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|