|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dinçkan, gürcü, ilköğretim, kışla, okulu, ulubey, uşak |
![]() |
Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey Uşak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri Ulubey UşakKışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Hakkında - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Resimleri - Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Uşak Ulubey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ulubey Okulun Telefonu: 276 786 60 03 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kışla Kasabası Okulun Web Adresi: http://kislagurcudinckanioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kislagurcudinckan@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kışla Gürcü Dinçkan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|