|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, horsunlu, ilköğretim, kuyucak, okulu |
![]() |
Horsunlu İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Horsunlu İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Horsunlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuyucak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Horsunlu İlköğretim Okulu Resimleri - Horsunlu İlköğretim Okulu Hakkında HORSUNLU İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Horsunlu İlköğretim Okulu,Horsunlu İlkokulu ve Horsunlu Ortaokulu'nun 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun hizmete girmesinde; en büyük katkı ve destek yardımsever Horsunlu halkından gelmiş olup dönemin Horsunlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet BİLGİN ile Aydın Valisi merhum Recep YAZICIOĞLU ve dönemin öğretmenlerinin olmuştur ![]() ![]() Okulumuzda eğitim-öğretim; Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, ve misyonumuz ve vizyonumuz çerçevesinde sürdürülerek geleceğimiz olan çocuklarımıza hizmet verilmektedir ![]() Horsunlu İlköğretim Okulu Aydın Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUYUCAK Adı: HORSUNLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HORSUNLU İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2563876633 Faks Numarası: 2563876007 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Horsunlu İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|