Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirAnsızca İlköğretim Okulu Hakkında - Ansızca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri - Ansızca İlköğretim Okulu İletişim Ansızca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ansızca İlköğretim Okulu İzmir-Ankara Karayolunun 25 km ' sinde 3 km solunda bulunan Ansızca köyündedir Okulumuz köyün girişinde 1600 m2 lik alan içinde yapılmıştır Köye girişte aniden köy ve okul karşımıza çıkar Zaten köy adını bu konumdan almıştır Köyümüz ilçe merkezimiz Kemalpaşa'ya 7km uzaklıktadır Ansızca Köyü çevresi zeytinlik kirazlıklarla kaplıdır Geçim kaynağı hayvancılık ve tarıma dayalıdır Okulumuz 1932 yılında iki derslikle öğretime açılmış, 1972 yılındaki onarımla 3 derslik, 1988 yılında yapılan ek derslikle 4 derslik, 1998 yılındaki tadilatla 5 derslik 1 müdür odası, 1 araç odası 1 depo olarak düzenlenmiştir Halen okulumuzda 1 lojman vardır 75 öğrenci ve 5 öğretmenle eğitim öğretim faaliyetimizi sürdürmekteyiz 678 sınıflar taşımalı olarak Kemalpaşa 75 Yıl İÖO' na devam etmektedirler Okulumuz 1200 Nüfusu bulunan Ansızca Köyü'nde bulunan öğrencilere en iyi şekilde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye çalışmaktadır Ansızca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328720292 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ansızca Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|