Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ansızca, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu

Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ansızca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Ansızca İlköğretim Okulu Hakkında - Ansızca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri - Ansızca İlköğretim Okulu İletişim

Ansızca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Ansızca İlköğretim Okulu İzmir-Ankara Karayolunun 25 km ' sinde 3 km solunda bulunan Ansızca köyündedir Okulumuz köyün girişinde 1600 m2 lik alan içinde yapılmıştır Köye girişte aniden köy ve okul karşımıza çıkar Zaten köy adını bu konumdan almıştır Köyümüz ilçe merkezimiz Kemalpaşa'ya 7km uzaklıktadır

Ansızca Köyü çevresi zeytinlik kirazlıklarla kaplıdır Geçim kaynağı hayvancılık ve tarıma dayalıdır

Okulumuz 1932 yılında iki derslikle öğretime açılmış, 1972 yılındaki onarımla 3 derslik, 1988 yılında yapılan ek derslikle 4 derslik, 1998 yılındaki tadilatla 5 derslik 1 müdür odası, 1 araç odası 1 depo olarak düzenlenmiştir Halen okulumuzda 1 lojman vardır 75 öğrenci ve 5 öğretmenle eğitim öğretim faaliyetimizi sürdürmekteyiz 678 sınıflar taşımalı olarak Kemalpaşa 75 Yıl İÖO' na devam etmektedirler

Okulumuz 1200 Nüfusu bulunan Ansızca Köyü'nde bulunan öğrencilere en iyi şekilde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye çalışmaktadır

Ansızca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 2328720292
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Ansızca
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ansızca İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com