Atatürk İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Adını Ulu Önder Mustafa Kemal'den alan Atatürk İ Ö O 1966 tarihinde devlet tarafından yaptırılmış olup, 2334 m2 alan üzerinde 20 derslikli olarak Kemalpaşa merkezde Meserretçioğlu caddesi No:13'te bulunmaktadır![]() Okul, Bilgisayar laboratuarı, sınıfları, kütüphanesi, konferans salonu derslikleriyle öğrencilere rahat ve huzurlu bir ortam sağlamaktadır Öğrencilerin toplumla bütünleşmesi çeşitli becerilerini geliştirmeleri için sosyal kulüpler aktif olarak çalışmaktadır, gezi, sosyal etkinlikler sürdürülmektedir ![]() Okuldan şimdiye kadar çeşitli kademelerde görev alan seçkin insanlar yetişmekle birlikte her sene OKS yerleştirmede ilk sırayı almaktadır ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8781045 Okulun Faksı: 232 8786263 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www kemalpasaataturk k12 trOkulun E-Posta Adresi: kemalpasa_ataturk@hotmail com Okulun Müdürü: Niyazi DÖNMEZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|