|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, dağhacıyusuf, ilköğretim, manisa, okulu |
Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaDağhacıyusuf İlköğretim Okulu Hakkında - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Resimleri - Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Manisa iline 146 km, Alaşehir ilçesine 36 km uzaklıktadır Okulumuz 3 adet öğretim bloğu, 1 adet ana sınıfı, 1 adette lojmandan oluşmaktadır 1 kademede 5, 2 kademede 3, olmak üzere toplam 8 derslik, 1 depo, 1 kalorifer kazan dairesi bulunmaktadır Okulumuzun bahçe alanı yaklaşık 2877 metrekare?dir Okul bahçesinin büyük bir kısmına taş döşenmiştir Okulumuzda Ana Sınıfında 17, birinci ve ikinci kademede toplam 219 öğrenci öğrenim görmektedir Okulumuz Taşımalı İlköğretim okuludur Sarıyer Mahallesi, Ahmettepesi Mahallesi, Kuyuboğazı ve Balaballı Mahallelerinden toplam 78 öğrenci okulumuza taşınmaktadır Okulumuzun ısınma şekli kaloriferdir Okulumuzda Normal öğretim yapılmaktadır![]() Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 673 30 95 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dağhacıyusuf Köyü Okulun Web Adresi: http://daghaciyusuf meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 392786@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dağhacıyusuf İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|