Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çorlu, derneği, ilköğretim, işokulu, okulu, sakatlar, tekirdağ

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Bilgileri Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Bilgileri Tekirdağ

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Hakkında - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Tanıtımı - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Erişim bilgileri - Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Resimleri

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu Ve İşokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇORLU SAKATLAR DERNEĞİ İLKÖĞRETİM OKULU VE İŞOKULU
Adresi: ESENTEPE MAHEMLAK KONUTLARİ YANİ

Telefon Numarası: 2826731887
Faks Numarası: 2826731906

TARİHÇE:

Okulumuzun temeli 1999 yılında atılarak dört yıl süren çalışma sonrası 2003 yılının Mart ayında 12 Öğrenci 3 öğretmen ile Eğitim-Öğretime başlamıştırOkul Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi tarafından yapılmıştrAyrıca yardımsever kişilerin ve bölgemizde bulunan fabrikaların katkıları olmuştur

MİSYONUMUZ

Orta Düzeyde Zihinsel Yetersizliğe sahip öğrencilerimizin seviyelerine uygun, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazanmalarını sağlamaktır

Kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır

Sahip oldukları yeteneklerini kapasiteleri oranında kendileri için mümkün olabilecek en üst seviyeye gelmesi ve toplum içinde kendilerine yeterli olabilmelerini sağlayacak bilgi, beceri ve sosyal davranışları kazandırmaktır

VİZYONUMUZ

Oluşturduğumuz güven ortamıyla, öğrencilerimizde var olan cevher ve potansiyeli ortaya çıkararak geliştirmek Kendi kendine yetebilir seviyeye getirmek

Her seviyede ve farklılıkları olan öğrencilerin eğitim –öğretim ihtiyaçlarını belirlemek, bunları programlamak ve uygulamak Okul ve aile işbirliği ile öğrencilerimizi hayata hazırlamak için varız

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com