|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çatalhüyük, ilköğretim, karatay, konya, lütfi, munise, okulu, onat |
![]() |
Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Karatay KonyaÇatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Hakkında - Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Tanıtım - Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Resimleri - Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu İletişim Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1991-1992 Öğretim Yılında tek katlı 5 Sınıflı Çatalhüyük İlkokulu adıyla Öğretime başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: ÇATALHÜYÜK MUNİSE LÜTFİ ONAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çatalhüyük Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323596665 Faks Numarası: 3323596665 E-mail Adresi: mlutfionatioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://catalhuyukmlonat ![]() ![]() ![]() Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|