![]() |
Metallica - Sad But True- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - Sad But True- ÇeviriMetallica - Sad But True Hey Hey I'm your life Ben senin hayatınım I'm the one who takes you there Ben seni buraya getirenim Hey Hey I'm your life Ben senin hayatınım I'm the one who cares Ben umursayanım They Onlar They betray İhanet ederler I'm your only true friend now Ben senin tek gerçek arkadaşınım They Onlar They'll betray İhanet edecekler I'm forever there Ben sonsuza dek oradayım I'm your dream, make you real Ben senin rüyanım, seni gerçek yapan I'm your eyes when you must steal Senin gözlerinim çalman gerektiğinde I'm your pain when you can't feel Senin acınım hissedemedemediğinde Sad but true Üzücü, ama gerçek I'm your dream, mind astray Senin rüyanım, zihni sapmış I'm your eyes while you're away Gözlerinim, sen uzaktayken I'm your pain while you repay Acınım sen tekrar öderken You know it's sad but true Biliyorsun, üzücü ama gerçek You Sen! You're my mask Maskemsin You're my cover, my shelter Örtümsün, barınağım You Sen! You're my mask Maskemsin You're the one who's blamed Sen suçlanmıs olansın Do Yap Do my work İşimi yap Do my dirty work, scapegoat Kirli işimi yap, günah keçisi Do Yap Do my deeds Benim işimi yap For you're the one who's shamed Çünkü sen rezil edilmiş olansın I'm your dream, make you real Ben senin rüyanım, seni gerçek yapan I'm your eyes when you must steal Senin gözlerinim çalman gerektiğinde I'm your pain when you can't feel Senin acınım hissedemediğinde Sad but true Üzücü, ama gerçek I'm your dream, mind astray Senin rüyanım, zihni sapmış I'm your eyes while you're away Gözlerinim, sen uzaktayken I'm your pain while you repay Acınım sen tekrar öderken You know it's sad but true Biliyorsun, üzücü ama gerçek Hate Nefret I'm your hate Senin nefretinim I'm your hate when you want love Sevmek istediğinde nefretinim Pay Öde Pay the price Faturayı öde Pay, for nothing's fair Öde, çünkü hiç birşey adaletli değil Hey Hey! I'm your life Senin hayatınım I'm the one who took you there Seni buraya getirmiş olanım Hey Hey! I'm your life Senin hayatınım And I no longer care Ve artık umursamayan I'm your dream, make you real Ben senin rüyanım, seni gerçek yapan I'm your eyes when you must steal Senin gözlerinim çalman gerektiğinde I'm your pain when you can't feel Senin acınım hissedemediğinde Sad but true Üzücü, ama gerçek I'm your truth, telling lies Ben senin hakikatinim, yalan söyleyen I'm your reason, alibis Senin sebebinim, bahanen I'm inside open your eyes İçindeyim, gözlerini aç I'm you Ben, senim Sad but true Üzücü, ama gerçek
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|