|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, kızılcasöğüt, okulu |
![]() |
Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliKızılcasöğüt İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1926 Yılından önce eğitim ve öğretim şimdiki Camii avlusundaki 5 dershanelik kevgir yapılı bir binada eski Türkçe öğretim ile yapıldığı söylenmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz: Tüm paydaşlarıyla çağın gereğine uygun, kamu yararına yönelik ihtiyaç duyulan etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sunmaktır ![]() Vizyonumuz : Özgün çalışmalarıyla model gösterilen kurum olmaktır ![]() Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: (0258) 713 10 92 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızılcasöğüt Kasabası Okulun Web Adresi: http://kizilcasogutio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 310594@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|