|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuyucak, okulu, pamukören |
![]() |
Pamukören İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamukören İlköğretim Okulu Bilgileri Kuyucak AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Pamukören İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuyucak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pamukören İlköğretim Okulu Resimleri - Pamukören İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Kuruluşu: 1928-1929 yılında Aydın ili Nazilli İlçesi Gireniz ilk mektebi olarak 20 kız 54 erkek toplam 74 öğrenci ile okul öğretmeni Aziz efendi idaresinde eğitime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Bina Durumu: Okulumuz 1996-1997 yılından bu yana Pamukören Lisesi ile bina değişimi yapmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamukören İlköğretim Okulu Aydın Kuyucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUYUCAK Adı: PAMUKÖREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FETHİYE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2563792012 Faks Numarası: 2563792241 E-mail Adresi : pamukorenilkogretim@hotmail ![]() Web Adresi: Pamukören İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|