|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, okulu, özdemirci |
![]() |
Özdemirci İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdemirci İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliÖzdemirci İlköğretim Okulu Hakkında - Özdemirci İlköğretim Okulu Tanıtım - Özdemirci İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemirci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Özdemirci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızın 1973'den önceki ismi Demirci köyü idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1975 yılında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1978 yılında Halkodasında Özdemirci Orta Okulu eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında mecburi ilköğretim 8 yıla çıkması nedeniyle yukarıda belirten bütün okullar Özdemirci İlköğretim Okulu altında birleştiler ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında Yayla mahallesinde ilkokulun bitişiğinde 3 katlı 10 derslik yeni Okul yapıldı ![]() ![]() ![]() Okulumuzda taşımalı eğitime geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özdemirci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: (258)741 80 05 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ozdemirciioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 401178@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Özdemirci İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|