|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, kameroğlu, okulu, rasime |
![]() |
Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril DenizliRasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Çivril Belediyesinin İlkokul olarak tapusunu çıkardığı çayır mahallesi 222 sokakta bulunan arsanın mülkiyetinin İl özel idaresine devredilmesinden sonra ,hayırsever işadamı KADİR KAMEROĞLU tarafından annesi RASİME KAMEROĞLU adına yaptırmıştır ![]() ![]() Okulumuz 5412,04 metrekare arsa üzerine inşa edilen 322 metrekare yüzölçümlü 12 derslikten oluşan bir binadır ![]() 1 Zemin + 2 kat olmak üzere 3 katlı yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Bilgisayar sınıfı 2003 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() Kalorifer dairesi okul dışına yapılmıştır ![]() Suyu Şehir şebekesine bağlıdır Bahçe ağaçlandırması yapılmıştır ![]() OKULUMUZU ANNESİ ADINA YAPTIRAN RASİME KAMEROĞLU ADINA YAPTIRAN DEĞERLİ EĞİTİM GÖNÜLLÜMÜZ SAYIN KADİR KAMEROĞLU 1935 yılında Çivril ilçesi Çatlar mahallesinde gayet mütevazi bir evde dünyaya gelmiş ilköğrenimini ilçenin tek okulu olan 30 Ağustos İlkokulu'nda tamamlamıştır ![]() ![]() ![]() Halen İstanbul' da toptan sarraf ve kuyumculuk işi ile uğraşan Kadir Kameroğlu,içindeki insan ve halk sevgisinin ona vermiş olduğu duygularla ve yüce Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir" vecizesine olan içten inancıyla doğduğu ve büyüdüğü yer olan Çivril ilçesine,Rahmetli annesi Rasime Kameroğlu adına RASİME KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU ,KADİR KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU,KADİR KAMEROĞLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ve SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU,eşinin adına NEVİŞET KAMEROĞLU SAĞLIK OCAĞI ve NEVİŞET KAMEROĞLU İLKÖĞRETİM OKULU,rahmetli babası adına ALİ KAMEROĞLU CAMİİ yaptırıp geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve değerli çivril halkına hediye etmiştir ![]() Kadir KAMEROĞLU'nun ilçemize hizmeti yaptırdıklarıyla sona ermemiştir ![]() ![]() Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril Okulun Telefonu: 258 713 60 00 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çayır Mahallesi Çivril Okulun Web Adresi: http://rasimekameroglu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Rasime Kameroğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|