Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayşe, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, soma, temizel

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Hakkında - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Resimleri - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu İletişim

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu 1993 yılında Ayşe TEMİZEL’in varisleri tarafından okul yapımı için bağışlanan 7156 metrekare arsa üzerine 1993 yılında yapımına başlanıp 1997 yılında tamamlanmıştır

Okul binası 16 derslik, Anasınıfı, Fen ve Teknoloji,Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Laboratuarları ile Bilişim Teknolojileri Sınıfından oluşmaktadır Ayrıca zemin katta 300 kişi kapasiteli çok amaçlı salonu da bulunmaktadır Özel idare tarafından yapılan okulumuz üç katlı ve kaloriferlidir

Okulumuz Valilik makamının 06101997 tarih ve 500/33032 sayılı yazılarıyla 1997/1998 öğretim yılına 1 Sınıfta 52, 6 Sınıfta 58 öğrenci olmak üzere toplam 110 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamıştır

Zafer Mahallesi’nde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun 1966-1967 öğretim yılında binasının tehlike arz etmesi ve ihtiyaca cevap verememesi sonucu Ayşe Temizel İlköğretim Okulu’na taşınması ile iki okul 1997-1998 öğretim yılından 1999-2000 öğretim yılına kadar birlikte eğitim-öğretimi sürdürmüştür Namık Kemal İlköğretim Okulu, binasının 2000 yılının eylül ayında tamamlanmasıyla kendi binasına taşınmıştırAyşe Temizel İlköğretim Okulu 1’den 8’e kadar 7sınıflar 3 şube diğer sınıflar 2’şer şube olmak üzere toplam 17 şubede 247 kız, 242 erkek, toplam 489 öğrencisiyle eğitim-öğretime devam etmektedir

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma
Okulun Telefonu: 236 612 97 31
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: ZAFER MAHALLESİ ÇİLEK SOKAK NO:2
Okulun Web Adresi: http://aysetemizelmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: somaaysetemizel@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com