|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayşe, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, soma, temizel |
![]() |
Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaAyşe Temizel İlköğretim Okulu Hakkında - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Resimleri - Ayşe Temizel İlköğretim Okulu İletişim Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ayşe Temizel İlköğretim Okulu 1993 yılında Ayşe TEMİZEL’in varisleri tarafından okul yapımı için bağışlanan 7156 metrekare arsa üzerine 1993 yılında yapımına başlanıp 1997 yılında tamamlanmıştır ![]() Okul binası 16 derslik, Anasınıfı, Fen ve Teknoloji,Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Laboratuarları ile Bilişim Teknolojileri Sınıfından oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz Valilik makamının 06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zafer Mahallesi’nde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun 1966-1967 öğretim yılında binasının tehlike arz etmesi ve ihtiyaca cevap verememesi sonucu Ayşe Temizel İlköğretim Okulu’na taşınması ile iki okul 1997-1998 öğretim yılından 1999-2000 öğretim yılına kadar birlikte eğitim-öğretimi sürdürmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: 236 612 97 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ZAFER MAHALLESİ ÇİLEK SOKAK NO:2 Okulun Web Adresi: http://aysetemizel ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: somaaysetemizel@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ayşe Temizel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|