![]() |
Şeker İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeker İlköğretim Okulu Konya İlgınŞeker İlköğretim Okulu Hakkında - Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Şeker İlköğretim Okulu İletişim ![]() Seker İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şeker İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1982 yılında Eğitim ve öğretime açılmış ve 1990-1991 öğretim yılına kadar birleştirilmiş sınıflarda eğitim öğretim yapılmıştır ![]() ![]() 1991-1992 eğitim öğretim yılında Karaköy köyü öğrencileri de taşıma kapsamına alınmıştır ![]() ![]() 1994-1995 öğretim yılında taşıma merkezi okulumuz Şeker İlköğretim Okuluna yakın olan Çömlekçi Köyü velilerle yüz yüze görüşülerek taşıma kapsamına alınmıştır ![]() 1997-1998 eğitim öğretim yılında ilköğretimin sekiz yıla çıkarılmasıyla daha önce taşınan Kale, Olukpınar, İhsaniye,Çömlekçi köylerinin 6 ![]() ![]() 1999-2000 eğitim öğretim yılında Çobankaya Köyü öğrenci velileri ile görüşmeler yapılarak birinci kademe öğrencileri taşıma kapsamına alınmıştır ![]() 2000-2001 öğretim yılında Orhaniye Köyünde ikinci kademe açıldığı için Orhaniye Köyü öğrencileri kendi köylerinde öğretime devam etmişlerdir ![]() 2002-2003 öğretim yılında ise Düğer Köyünün birinci kademesi de taşıma kapsamına alınmıştır ![]() ![]() Sonuç olarak 2004-2005 öğretim yılı itibariyle İhsaniye, Olukpınar, Kale, Çobankaya, Çömlekçi Köylerinin bütün öğrencileri;Düğer,Zaferiye ve Karaköy Köylerinin ikinci kademe öğrencileri okulumuza taşınmaktadır ![]() Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: SEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şeker ilköğretim Okulu Ilgın/Konya Telefon Numarası: 3328857258 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722050@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|