|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, evler, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
71 Evler İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 71 Evler İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir71 Evler İlköğretim Okulu Hakkında - 71 Evler İlköğretim Okulu Tanıtım - 71 Evler İlköğretim Okulu Resimleri - 71 Evler İlköğretim Okulu İletişim ![]() 71 Evler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 71 Evler İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() 71 Evler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222506996 Okulun Faksı: 2222501552 Okulun Adresi: EMEK MAHALLESİ ERTAŞ CADDESİ TARİH SOKAK NO: 4 Odunpazarı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 951211@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Rıdvan VERTOP Okulun Ulaşım Bilgileri: Yunusemre Halk Çarşısı önünden kalkan 15-25 dolmuşlar, ESOGÜ Tıp Fakültesi-Atatürk Bulvarı-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından 43 nolu otobüs, Tepebaşı-Bağlar-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından mavi 25 nolu otobüs, Terminal-Odunpazarı-Devlet Hastanesi-71 Evler güzergahından kırmızı 25 nolu otobüs ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 71 Evler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|