|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kooperatifi, manisa, nakliyeciler, okulu, soma |
![]() |
Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Bilgileri Soma ManisaSoma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Hakkında - Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Tanıtım - Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Resimleri - Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Soma Kamyoncular ve Nakliyeciler Kooperatifi’nin önemli ölçüde maddi katkılarıyla yapılmış olmasından dolayı Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu olarak adlandırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Normal eğitimle 550 öğrencinin eğitim öğretim yapabileceği bir kapasiteye sahip olan ve 18 derslik olarak inşa edilen okulumuz 17 Kasım 2006 tarihinde TBMM Başkanımız Sayın Bülent ARINÇ tarafından resmi törenle açılmıştır ![]() 2007-2008 Öğretim yılında Anasınıfı da açılan okulumuzun öğrenci sayısı 234 de yükselmiş ve şube sayısı 10 olmuştur ![]() 2007-2008 öğretim yılı 2 ![]() ![]() Bir yıl gibi kısa bir sürede Bilişim Teknoloji Sınıfına, Fen laboratuarına, Projeksiyonlu Sunu sınıfına ve kantine sahip olan okulumuz kısa sürede Somamız’ın güzide bir okulu olmak için eğitim yarışında kendisini gösterecektir ![]() Okulumuzun Karaelmas Diyarı Soma’ya kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Soma Kaymakamı Sayın Mehmet ÖKLÜ’ye, Belediye Başkanımız Sayın Hasan ERGENE’ye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep DUMAN’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın İbrahim ERSOY’a Soma Kamyoncular ve Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Sayın Yusuf DEĞİRMENCİ’ye ve diğer emeği geçen herkese saygılarımızın ifadesi olarak ve bu hizmetlerinden ötürü gelecekteki öğrencilerimiz tarafından da bilinip tanınmaları , adlarının yaşatılması için onların isimlerinin burayı şereflendirmesini uygun buluyoruz ![]() Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://somanakliyecilerkoopio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|