|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adalet, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Adalet İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adalet İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirAdalet İlköğretim Okulu Hakkında - Adalet İlköğretim Okulu Tanıtım - Adalet İlköğretim Okulu Resimleri - Adalet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adalet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilimiz Arifiye Mahallesinde 100 yılı aşkın bir süreden beri eğitim ve öğretim hizmetinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adalet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefon: 2222301842 Okulun Faksı: 2222312407 Okulun Adresi: Arifiye Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://adalet ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 403679@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Timur Faruk YATMAZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Hükümet ve belediye konaklarına yakın olup, Süleymen Çakır Lisesi ile yanyanadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adalet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|