|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, aydın, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sanlı, şerife |
![]() |
Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun adının Ahmet Şerife Sanlı olması, okulun yapımı için arsayı bağışlayan Nuri ve Asım Sanlı kardeşlerin anne ve baba adlarından kaynaklanmaktadır ![]() İki kat olarak yapılan okul 1986 yılında ilkokul olarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Halen okulda yirmi iki derslik, laboratuar, bilişim teknoloji laboratuarı,kütüphane, öğretmen odaları da dâhil olmak üzere yedi idare odası vardır 2001 yılında okul bahçesine yap işlet devret modelim ile bir de kantin yapılarak hizmete açılmıştır ![]() Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: AHMET ŞERİFE SANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMAN YOZGATLI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562260403 Faks Numarası: 2562260403 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Ahmet Şerife Sanlı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|