Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, bayraktar, eskişehir, hamdi, ilköğretim, odunpazarı, okulu

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu İletişim

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun yapımına hizmet verdiğimiz Ihlamurkent Konutlarıyla birlikte 2007 yılında başlanmış, 08092008 yılında ise okulumuz eğitime açılarak bulunduğu mahalleye hizmet vermeye başlamıştır

Okulumuza Terminalden kalkan 10, Kırmızı ve siyah 63 ve tepebaşından kalkan 37 numaralı belediye otobüsleri ile, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden kırmızı 63 ve 37, Odunpazarından Yine kırmızı ve Siyah 63 ve 37 numaralı belediye otobüsleri ile Devlet hastanesinden ise Siyah 10 numaralı otobüs ile ulaşılmaktadır

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 222 2190008
Okulun Faksı: 222 2190705
Okulun Adresi: Ihlamurkent Konutları Oymakbaşı Sokak No:5 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://ahbayraktariomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968655@mebk12tr
Okulun Müdürü: Hakkı ER
Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARIiyah 10-Siyah 63-Kırmızı 63-37 SIRAEVLER-TERMİNAL:63 (Kırmızı-Siyah) TEPEBAŞI:37 YENİKENT: Siyah 63 İl Milli Eğitim Müdürlüğü:37-63 (Kırmızı)
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ahmet Hamdi Bayraktar İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com