|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, çine, feride, ilköğretim, kalkan, okulu, raşit |
![]() |
Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Çine Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Çine AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Çine'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Resimleri - Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Hakkında OKULUN TANITIMI Oturduğu alan: 710 m İnşaat alanı:2840 m Derslik sayısı:26 Okulun hizmete girdiği tarih:18 Ekim 1993 pazartesi 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN TANITIMI Oturduğu alan: 710 m İnşaat alanı:2840 m Derslik sayısı:26 Okulun hizmete girdiği tarih:18 Ekim 1993 pazartesi 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üç dönem Çinede Belediye Başkanlığı yapan Sayın Raşit KALKANIN Belediye hizmetleri içinde en önemli hizmetlerinden biri TOPÇAM MADRAN MEMBA SUYU ŞİŞELEME FABRİKASI nın kuruluşunu gerekleştirmiş olmasıdır ![]() İlçemize Devlet-Vatandaş işbirliği ile 6 okul kazandıran hayırsever örnek insan muhterem Raşit KALKANA Milli Eğitim Camiası ve Çine halkı minnet ve şükran borçludur ![]() Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Aydın Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / ÇİNE Adı: FERİDE RAŞİT KALKAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Soğancılar Mah ![]() Telefon Numarası: 2567115825 Faks Numarası: 2567118144 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|