|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eylül, gama, ilköğretim, manisa, okulu, soma |
![]() |
13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Bilgileri Soma Manisa13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Hakkında - 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Tanıtım - 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Resimleri - 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu İletişim ![]() 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 6487 Metre kare olan okul arsası Belediye’den sembolik olarak 50 Kuruştan alındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında kesintisiz 8 yıllık eğitime geçildiğinden derslikler yeterli gelmeyince Okul Koruma Derneği ve Okul aile Birliği Yönetim Kurulları Bu durumu İlçe Kaymaka’mı Gündüz BEDER’e aktarmışlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel atma törenine Manisa Valisi, Sayın Muzaffer ECEMİŞ, Kaymakam Sayın Gündüz BEDER Milletvekili Sayın; M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Soma Okulun Telefonu: (236) 6132047 Okulun Faksı: (236) 6122303 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://13eylulgama ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: eylül13gama@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 13 Eylül Gama İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|