|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| battalgazi, hatunsuyu, ilköğretim, malatya, okulu, saray |
Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Malatya BattalgaziHatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Resimleri - Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Hakkında - Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu İletisim - Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hatunsuyu Saray İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / BATTALGAZİ Adı: HATUNSUYU SARAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HATUNSUYU BELDESİ SARAY MAH ![]() Telefon Numarası: 4228434007 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://malatya meb gov tr/okul/defau![]() ![]() p?kurum=774256
|
|
|
|