|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aldemir, avukat, aydın, bilgileri, cevat, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Resimleri - Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katıyla beraber 5 kattan oluşmaktadır ![]() Okulumuzda; Kantin, Hizmetli Odası, 1 Anasınıfı, 21 tane sınıf, Bilgisayar Laboratuarı, Fen Laboratuarı(2), Revir, Müzik Odası, Memur, Arşiv, Araç-Gereç Odaları, İş-Teknik Atolyesi, Kütüphane, Öğretmenler Odası, Satranç Odası, Spor Odası,Rehberlik Odası(2), Müdür Yard ![]() ![]() Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: AVUKAT CEVAT ALDEMİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AVUKAT CEVAT ALDEMİR İÖO ATA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562113148 Faks Numarası: 2562112929 E-mail Adresi : 874400@meb ![]() ![]() acaldemirioo@hotmail ![]() Web Adresi: Avukat Cevat Aldemir İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|