|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ihsaniye, ilköğretim, karacaahmet, okulu |
![]() |
Karacaahmet İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacaahmet İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye AfyonkarahisarKaracaahmet İlköğretim Okulu Hakkında - Karacaahmet İlköğretim Okulu Tanıtım - Karacaahmet İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaahmet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karacaahmet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1932 yılında İlkokul, 1978 yılında ise Ortaokul olarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Karacaahmet İlköğretim Okulu çevremizde bulunan diğer ilköğretim okullarla yarış halinde olan bir eğitim yuvasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karacaahmet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İhsaniye Okulun Telefonu: (272) 275 40 27 Okulun Faksı: (272) 275 40 06 Okulun Adresi: AŞAĞI TANDIR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://karacaahmetio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 361004@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karacaahmet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|