08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmangazi Üni.Araşt.Ve Uyg.Hast. İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
Osmangazi Üni Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu Hakkında - Osmangazi Üni Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmangazi Üni Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu Resimleri - Osmangazi Üni Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu İletişim
Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Osmangazi Uni araşt ve Uyg hast İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmangazi Uni araşt ve Uyg hast İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmangazi Uni araşt ve Uyg hast İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmangazi Uni araşt ve Uyg hast İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Osmangazi Uni araşt ve Uyg hast İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Osmangazi Üni Araşt ve Uyg Hast İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222293317
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok