|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fethiye, gökdal, ilköğretim, muğla, mustafa, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaŞehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Temmuz 2000 de Kurucu müdür Murat Faruk SEVEROĞLU tarafından eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuza 1996 yılında Van da Şehit olan Ömer ve Mazlume Gökdal ın oğlu Mustafa GÖKDAL ın ismi verilmiştir ![]() Okulumuz 2001 de Özcan AKDU nun Müdür olmasından sonra Eylül de kapatılmış olup aynı bina Karaçulha Çok Programlı Lisesi olarak devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2003-2007 yılları arasında iki Anadolu Lisesi , bir öğretmen lisesi, Birde sağlık Meslek Lisesine öğrenci kazandırmıştır ![]() Personel Durumu: Okulumuz 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 1 Ana Sınıfı öğretmeni, 5 sınıf, 1 Türkçe1 Fen Bilgisi,1 Sosyal Bilgiler,1 İngilizce Görevlendirme olarakta 1 Matematik 1 Sosyal Bilgiler, 1 Din Kül ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6469310 Okulun Faksı: 2526469310 Okulun Adresi: Karaçulha Kasabası Boğalar mah ![]() Okulun Web Adresi: sehitmustafagokdal ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: smgokdal48@hotmail ![]() Okulun Müdürü: İsa KÜÇÜK Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 130 - İlçe Merkezine Uzaklığı 6 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 250 Şehit Mustafa Gökdal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|