Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyli, halil, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu

Halil Beyli İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halil Beyli İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Halil Beyli İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Beyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Beyli İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Beyli İlköğretim Okulu İletişim

Halil Beyli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Halilbeyli köyü İzmir iline 40 km uzaklığında, Kemalpaşa'ya 35 km,Manisa iline 45 km uzaklığında, Turgutluya ise 15 km uzaklığındadırKöyümüzde ulaşım kolay olup, minibüslerle sağlanmaktadırHalibeyli köyüne 1877 yılında Yugoslavya Bosna Hersek'ten 93 muhacir takas yoluyla köyümüz yerleşmişlerdirŞu an köyümüzde 2000 nüfus yaşamakta bunların % 95'i Boşnak olan Türk vatandaşlardır

Köy halkı 1970 yılından itibaren tarım kredi alarak, dünya bankası projesi sayesinde hayvancılık yapmaya başlamışlardır Köyümüz hayvan kesimi yapılan mezbahalar sayesinde geçimini sağlamaktadır

Köyümüzde ilk olarak 1948 yılında 3 sınıflı bir ilkokul açılmıştır1976 yılında yılında ise 7 derslikli yeni ilkokul binası açılmış,okul şimdiki yerine taşınmıştır1978 yılında ortaokul açılmış 2 ay eğitimi yeni ilkokul binasında yapmış,sonra eski binaya taşınarak eğitimi burada sürdürmüştür1997 yılında ise ilkokul binası yanına ek bina inşa edilmiş ve aynı yıl ilk-orta okul birleştirilmiş,1997/1998 eğitim-öğretim yılından itibaren ilköğretim okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır

2005 yılında hayırsever iş adamı Rıfat KATRANCI tarafından 6 derslikli bir ek bina yaptırılmıştır Günümüzde ise Halilbeyli ilköğretim okulu 430 öğrencisi,24 öğretmen kadrosuyla;16 derslik,anasınıfı,öğrencilerim izin yararlandığı bir bilgisayar lablatuvarı,bir fen ve teknoloji sınıfı,kütüphanesi ve satranç odası bulunmaktadır Ayrıca bir özel alt sınıfımız bulunmaktadır
Okulumuza Zeamet, Yeşilyurt ,Sarıçalı, Gökçeyurt ve Hamzababa köyü öğrencilerine taşımalı hizmeti vermektedir

Halil Beyli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 232 8816037
Okulun Faksı: 232 8816037
Okulun Adresi: BAĞYURDU BELEDIYSI HALILBEYLI MAHALLESİ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Halil Beyli İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com