|
|
Konu Araçları |
battalgazi, hasırcılar, ilköğretim, malatya, okulu |
Hasırcılar İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasırcılar İlköğretim Okulu Malatya BattalgaziHasırcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Hasırcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Hasırcılar İlköğretim Okulu İletisim - Hasırcılar İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi Hasırcılar İlköğretim Okulu Malatya Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasırcılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasırcılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasırcılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hasırcılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MALATYA / BATTALGAZİ Adı: HASIRCILAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HASIRCILARBELDESI Telefon Numarası: 4228461293 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: http://malatyamebgovtr/okul/defaup?kurum=774232 |
|