|
|
Konu Araçları |
aydın, çine, ilköğretim, mustafa, okulu, türkoğlu |
Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Çine Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Çine AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Çine'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Aydın Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / ÇİNE Adı: MUSTAFA TÜRKOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni Mah Tariş Yanı Çine Telefon Numarası: 2567112956 Faks Numarası: 2567115990 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Mustafa Türkoğlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|