|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, iscehisar, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar AfyonkarahisarAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1977-1978 Eğitim ve Öğretim yılında Atatürk İlkokulu olarak eğitim öğretime açılmıştır 1982-1983 eğitim-öğretim yılında, İscehisar ilköğretim Okulu'nun bir şubesi olarak 1987-1988 eğitim öğretim yılına kadar devam etmiştir Okulumuz 1994-1995 öğretim yılına kadar 5 sınıflı bir ilkokul olarak eğitim öğretime devam ederken; 2 numaralı ek binanın faaliyete geçmesi ile birlikte 1994-1995 eğitim öğretim yılında Atatürk İlköğretim Okulu olarak hizmete başlamıştır Bugün 1 Müdür, 1 Müdür yardımcısı, 9 sınıf öğretmeni, 9 branş öğretmeni ve 2 yardımcı personelle faaliyetlerine devam etmektedir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar Okulun Telefonu: (272) 341 4080 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çukur Mahallesi Numara:2 Okulun Web Adresi: http://iscehisarataturkioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: isceataturkioo@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|