|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akarsu, balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Akarsu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akarsu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Akarsu İlköğretim Okulu Resimleri - Akarsu İlköğretim Okulu Hakkında AKARSU İLKÖĞRETİM OKULU 1951 Yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Bir derslikli olarak açılan okul, zamanla ihtiyaca cevap vermediğinden bugün kullanılan yeni bina yapılmıştır ![]() ![]() 1997 Ekim ayında Tümgeneral Yaşar SPOR tarafından Ordu Donatım Okulu subay, astsubay ve erlerine genel onarımı yaptırılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 2007-2008 eğitim-öğretim yılında 1 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfında kadrosuz usta öğretici öğretmenimizle birlikte 35 öğrencisiyle eğitimine devam etmektedir ![]() Akarsu İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: AKARSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akarsu Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662782602 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Akarsu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|