|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gülpınar, ilköğretim, izmir, muharrem, okulu, seferihisar |
![]() |
Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirMuharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Seferihisar Çolak İbrahimbey Mahallesin'de 1995-1996 Eğitim öğretim döneminde 18 derslik olarak açılmıştır ![]() ![]() Öğretim şeklimiz, ilköğretim gündüzlü, tek öğrenim şeklindedir ![]() ![]() Okulumuz açıldığı günden bu güne kadar geçen sürede çok büyük başarılara imza attı ![]() ![]() ![]() ![]() Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 7435699 Okulun Faksı: 232 7434541 Okulun Adresi: ÇOLAKİBRAHİM BEY MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Muharrem Gülpınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|