|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
albay, balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, oğuz, okulu, tayyarnuran |
![]() |
Albay Tayyarnuran Oğuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Albay Tayyarnuran Oğuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Resimleri - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Tarihçesi Adını hayırsever Emekli Albay Cafer Tayyar Oğuz’dan alan okulumuz 2002 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırsever Emekli Albay Cafer Tayyar Oğuz’un 2002 yılında vefatından sonra eşi Nuran Oğuz Hanımefendi,okulumuza maddi ve manevi desteğine devam etmektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuzun açılmasıyla birlikte çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim verilmektedir ![]() ![]() ![]() Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: ALBAY TAYYAR-NURAN OĞUZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TOYGAR MAHALLESİ HAKAN SOKAK NO:1 Telefon Numarası: 2662274045 Faks Numarası: 2662274045 E-mail Adresi: atnaikogretim@gmail ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|