Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albay, balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, oğuz, okulu, tayyarnuran

Albay Tayyarnuran Oğuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Albay Tayyarnuran Oğuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Resimleri - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz Tarihçesi

Adını hayırsever Emekli Albay Cafer Tayyar Oğuz’dan alan okulumuz 2002 yılında eğitim-öğretime başlamıştırBalıkesir’in yapılaşmaya elverişli olan Toygar Mahallesi’nde açılan okulumuz mahallenin gelişimine pararel olarak mevcudu her geçen gün artmaktadırBeş yıl süre ile taşıma merkezi konumunda olan okulumuz Balıkesir Merkezine yakın olan köylere eğitim öğretim vermiştir2007 Yılına kadar taşıma merkezi olan okulumuz bu yıldan itibaren kendi alım bölgesindeki öğrencilerimize hizmet vermektedir

Hayırsever Emekli Albay Cafer Tayyar Oğuz’un 2002 yılında vefatından sonra eşi Nuran Oğuz Hanımefendi,okulumuza maddi ve manevi desteğine devam etmektedir2007 yılında kendi adıyla,aynı okul bahçesine Nuran Oğuz Anaokulu’nu yaptırarak okul öncesi çağındaki öğrencilere hizmet vermektedirOkul Müdürümüz Salim ÇAKICI Eylül 2010 yılından bu yana görevine devam etmektedir
Okulumuzun açılmasıyla birlikte çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık verilmiştirGerek çevre düzenlemesi gerekse çeşitli projelerde ödüller kazanmıştır Okulumuzda 19 derslik, Anasınıfı,Fen Laboratuvarı, BT Sınıfı,kütüphane, çok Amaçlı Salon bulunmaktadırTüm sınıf ve birimlere kablolu ağ kurulumu,bilgisayar ve projeksiyon alımları tamamlanmış olup,Bilgisayar Destekli Eğitim – Öğretim verilmektedir
Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim verilmektedirÖğrenci mevcudumuz 600 civarındadırOkulumuzun bulunduğu mahallede ulaşım ve alt yapı problemleri giderilmiş olup,ev kiraları 350 ile 500 TL arasında değişmektedir

Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Albay Tayyar-nuran Oğuz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Albay Tayyar-nuran Oğuz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Albay Tayyar-nuran Oğuz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Albay Tayyar-nuran Oğuz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ALBAY TAYYAR-NURAN OĞUZ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TOYGAR MAHALLESİ HAKAN SOKAK NO:1

Telefon Numarası: 2662274045

Faks Numarası: 2662274045

E-mail Adresi: atnaikogretim@gmailcom

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Albay TayyarNuran Oğuz İlköğretim Okulu

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com