|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, idare, ilköğretim, odunpazarı, okulu, plevne, özel |
![]() |
Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirPlevne Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Tanıtım - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri - Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu İletişim ![]() Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1995 yılında Özel İdare İlköğretim Okulu olarak 8 derslikle eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okul binamız 3 katlı olup, zemin katta öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılandığı okul koopera- tifi, çok amaçlı salon, soyunma odaları, görsel sanatlar sınıfı, projeksiyon odası ve tuva- letler mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222192300 Okulun Faksı: 2222192826 Okulun Adresi: ÇANKAYA MAHALLESİ GÜNEY ÇEVRE YOLU NO:35 Okulun Web Adresi: http://plevneozelidare ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968612@mail ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: YUSUF ARSLANOĞLU Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARI OTOBÜS DURAĞINDAN "1 ve 37" NUMARALI OTOBÜSE BİNİLEREK OKUL ÖNÜNDE İNİLİR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Plevne Özel İdare İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|