|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakça, çatalca, ilköğretim, istanbul, okulu |
Canakca İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Çatalca |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canakca İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul ÇatalcaCanakca İlköğretim Okulu Hakkında - Canakca İlköğretim Okulu Tanıtım - Canakca İlköğretim Okulu Resimleri - Canakca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Canakca İlköğretim Okulu İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Canakca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Canakca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Canakca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Canakca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ÇATALCA Adı: CANAKCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇANAKÇA KÖYÜ Telefon Numarası: 2127947154 Faks Numarası: 2127947154 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|