|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, porsuk |
![]() |
Porsuk İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Porsuk İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirPorsuk İlköğretim Okulu Hakkında - Porsuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Porsuk İlköğretim Okulu Resimleri - Porsuk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Porsuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Cumhurbaşkanı Cemal GÜRSEL, Başbakan İsmet İNÖNÜ, Milli Eğitim Bakanı Şevket Raşit HATİPOĞLU Eskişehir Valisi İhsan ÖZALP ve Milli Eğitim Müdürü Reşat MIZRAK� ın görev yaptığı dönemde yapılmış ve 17 ![]() ![]() ![]() Eğitim öğretime Kırmızı Toprak İlkokulu adıyla başlayan okulumuz 1962-1963 eğitim öğretim yılında Vali İhsan ÖZALP döneminde Porsuk Çayından esinlenerek Porsuk İlkokulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() Okulumuzda halen 1 müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmen çalışma odası, 1 öğretmen odası, 1 memur odası, 1 fen bilgisi laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 teknoloji tasarım atölyesi, 1görsel sanatlar atölyesi, 3 ekipman odası, 1 depo, 1 arşiv, 1 çok amaçlı salon, 1 spor odası, 1 okul aile birliği odası, 1 veli görüşme odası, 1 formatör bilgisayar öğretmen odası bulunmaktadır ![]() Porsuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222251515 Okulun Faksı: 2222267484 Okulun Adresi: KIRMIZITOPRAK MAHALLESİ VİŞNE SOKAK NO: 37 Okulun Web Adresi: http://porsukio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 288599@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Süleyman Ercan KARAKAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: KIRMIZI TOPRAK MAHALLESİ MUHTARLIĞI YANI Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Porsuk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|