Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, porsuk

Porsuk İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Porsuk İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Porsuk İlköğretim Okulu Hakkında - Porsuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Porsuk İlköğretim Okulu Resimleri - Porsuk İlköğretim Okulu İletişim

Porsuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Cumhurbaşkanı Cemal GÜRSEL, Başbakan İsmet İNÖNÜ, Milli Eğitim Bakanı Şevket Raşit HATİPOĞLU Eskişehir Valisi İhsan ÖZALP ve Milli Eğitim Müdürü Reşat MIZRAK� ın görev yaptığı dönemde yapılmış ve 17121961 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır

Eğitim öğretime Kırmızı Toprak İlkokulu adıyla başlayan okulumuz 1962-1963 eğitim öğretim yılında Vali İhsan ÖZALP döneminde Porsuk Çayından esinlenerek Porsuk İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1962-1963 eğitim öğretim yılında artan öğrenci sayısına paralel olarak 1 derslik, 1969-1970 eğitim öğretim yılında 3 derslik ilavesi yapılmış, bu dönemde 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 23 öğretmen görev yapmıştır

Okulumuzda halen 1 müdür odası, 3 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmen çalışma odası, 1 öğretmen odası, 1 memur odası, 1 fen bilgisi laboratuarı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 teknoloji tasarım atölyesi, 1görsel sanatlar atölyesi, 3 ekipman odası, 1 depo, 1 arşiv, 1 çok amaçlı salon, 1 spor odası, 1 okul aile birliği odası, 1 veli görüşme odası, 1 formatör bilgisayar öğretmen odası bulunmaktadır

Porsuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222251515
Okulun Faksı: 2222267484
Okulun Adresi: KIRMIZITOPRAK MAHALLESİ VİŞNE SOKAK NO: 37
Okulun Web Adresi: http://porsukiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 288599@mebk2tr
Okulun Müdürü: Süleyman Ercan KARAKAYA
Okulun Ulaşım Bilgileri: KIRMIZI TOPRAK MAHALLESİ MUHTARLIĞI YANI
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Porsuk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com