|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izdal, izmir, mehmet, okulu, seferihisar, öğretmen, şehit |
![]() |
Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirŞehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Seferihisar merkezinde yer alan gözde okullardan biri olup A tipidir ![]() ![]() ![]() Okul binamızda 1 müdür odası, 1müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 rehberlik servisi, 9 adet derslik, 1 BT sınıfı, 1 fen bilgisi laboratuarı, 1 spor odası ve 1 arşiv bulunmaktadır ![]() Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 743 35 56 - 232 743 56 93 Okulun Faksı: 232 743 56 93 Okulun Adresi: HIDIRLIK MAHALLESİ 69 ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Oku) Okulun E-Posta Adresi: 238857@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|