|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaçam, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, samsun |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Alaçam Samsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Alaçam SamsunAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri Atatürk İlköğretim Okulu Samsun Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / ALAÇAM Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çeşme Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3626220001 Vizyonumuz : "Evrensel eğitim - öğretim doğrultusunda biçimlenmiş, emsallerine model bir ilköğretim okulu oluşturmak ![]() Misyonumuz : "Milli ve evrensel değerler değerler ile örülmüş eğitim - öğretim sunarak insan haklarına saygılı çağdaş bir toplumun oluşmasını sağlamak" tır ![]() Okulumuz Hakkında Kısa Bilgiler Okulumuzun ilk binasının bulunduğu yerde büyük bir rum kilisesi varmış ![]() ![]() ![]() Uzun yıllar bu binada eğitim öğretimine devam eden okulumuz, 2009 - 2010 eğitim öğretim yılında şu an bulunduğu yeni binasına taşınmış ve eğitim öğretime burada devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|