|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, elmadağ, ilköğretim, okulu, yenımahalle |
![]() |
Yenımahalle İlköğretim Okulu Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenımahalle İlköğretim Okulu Elmadağ AnkaraYenımahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Yenımahalle İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenımahalle İlköğretim Okulu Resimleri - Yenımahalle İlköğretim Okulu İletişim ![]() Okulumuz 1930–1931 Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, okulumuza ilk öğrenci kaydı 08 ![]() ![]() ![]() * İlçemiz Elmadağ’da Barut Fabrikasının kurulmasıyla okulumuzun açılması birbirleriyle ilişkilidir ![]() ![]() ![]() * Mahallemizde okul binası, şimdiki okul arazisi üzerinde, 1938 yılında yapılmış, yeterli olmadığından 1955 yılında yanına yapılan bir dershane ile genişletilmiştir ![]() ![]() * Okulumuzun açılışından günümüze kadar, çok sayıda öğrenci mezun olup, bunların arasından her meslek ve her kademede hizmet veren kişiler vardır ![]() * Okulumuzun öğrenci sayısı, geçmiş yıllarda 200 üzerine çıkmış olmasına rağmen günümüzde bu sayı düşmüştür ![]() ![]() * Okulumuz 1997–1998 yılından itibaren 8 yıllık temel eğitime geçmiş olup, İlköğretim olarak ilk mezununu 2000–2001 öğretim yılında vermiştir ![]() * 2003–2004 öğretim yılında öğrenci mevcudumuz 90 olup, 1 ![]() ![]() ![]() * 2006-2007 öğretim yılında öğrenci mevcudu 57 olup, 13 öğrencimiz mezun omuştur ![]() İLETİŞİM Yenimahalle Gürpınar Sokak Elmadağ ![]() http://yenimahalleelmadag ![]() ![]() ![]() kaynak:yenimahalleelmadag ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|