|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, tepecik |
![]() |
Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirTepecik İlköğretim Okulu Hakkında - Tepecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri - Tepecik İlköğretim Okulu İletişim Tepecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1986-87 Eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık , bilgi çağının gereklerini yerine getiren,bilgi birikimi açısından; eş değer kurumlarımızı yakalamayı değil geçmeyi hedefleyen bireyler olarak, çağdaş , kaliteli ve seçkin öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() Misyonumuz Kendini en iyi şekilde ifade edebilen, Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek için, her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak; performans denetimi yaparak, teknolojiyi ve insan kaynaklarını güvenli ve verimli bir ortamda kullanarak, Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir ![]() Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: (232) 743 30 36 Okulun Faksı: (232)743 30 36 Okulun Adresi: Tepecik Mahhallesi 104 Sokak No: 1 Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Tepecık İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 586100@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|