Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, tepecik

Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir

Tepecik İlköğretim Okulu Hakkında - Tepecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri - Tepecik İlköğretim Okulu İletişim

Tepecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1986-87 Eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır1998 yılına kadar 5 sınıflı ilk okul olarak işlev yapmış olup, 1998-99 eğitim öğretim yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Halen eğitim öğretime devam edilmektedir 1 anasınıfı, 8 şubeden ibarettir Seferihisar-Kuşadası Yolu üzerinde bulunmaktadır 2 ana bina mevcuttur Okulumuz çağdaş eğitim hedefleri yolunda vizyonu ve misyonunu aşağıdaki şekilde belirlemiştir

Vizyonumuz
Eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık , bilgi çağının gereklerini yerine getiren,bilgi birikimi açısından; eş değer kurumlarımızı yakalamayı değil geçmeyi hedefleyen bireyler olarak, çağdaş , kaliteli ve seçkin öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır

Misyonumuz
Kendini en iyi şekilde ifade edebilen, Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek için, her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak; performans denetimi yaparak, teknolojiyi ve insan kaynaklarını güvenli ve verimli bir ortamda kullanarak, Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir

Tepecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar
Okulun Telefonu: (232) 743 30 36
Okulun Faksı: (232)743 30 36
Okulun Adresi: Tepecik Mahhallesi 104 Sokak No: 1
Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Tepecık İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: 586100@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Tepecik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com