Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akaydın, behiç, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, sevinç

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Hakkında - Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Resimleri - Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu İletişim

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1935 tarihinde Sevinç Köyü İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştırOkul binası ilk olarak ahşaptan inşa edilmiş ve bir derslikten oluşmaktadırOkulumuz bu yıllarda tek öğretmenle eğitim öğretime devam etmiş ve ilk öğretmeni Rıfat DAĞÜRKÜTEN olmuşturDaha sonraki yıllarda öğretmen kadrosu öğrenci sayısına bağlı olarak artarak devam etmiştir

1969 yılında Alpu yolunun paraleline 3 derslikten oluşan bir bina inşa edilmiş 1sınıf tekli 2 ve 3 sınıflar ile 4ve 5sınıflar birleştirilmiş sınıflı eğitim ve öğretime uzun süre devam etmiştir

1994 yılında Behiç AKAYDIN 3 derslikli binaya 2 derslik daha yaptırmış bu dönemden sonra okul tekli öğretime geçmiştir Behiç AKAYDIN’ın okulumuza yaptığı bu katkıdan dolayı ismi okulumuza verilmiş bu tarihten itibaren okulumuzun adı Sevinç Behiç Akaydın olarak değişmiştir

2004 yılında 8 derslikli binanın yapılmasıyla okulumuz şu an bulunduğu binanın A Bloğuna kavuşmuşturO dönemde bu bina taşıma merkezi olarak 250 öğrenciye hizmet vermiştir

2008 yılında okulumuza 9 derslikli ek bina yaptırılmış böylece okulumuz bugünkü B Bloğuna kavuşmuştur

Okulumuzda A ve B olmak üzere 2 bloktan oluşmaktadır2 blokta toplam 17 adet (18-33 kişilik) derslik,Müdür odası,Müdür Yardımcısı odası,memur odası,çok amaçlı salon,fen ve teknoloji dersliği,spor odası,hizmetli odası,araç gereç odası,kütüphane,bilişim sınıfı,arşiv odası,öğretmenler odası bulunmaktadır

Okulumuzda şu an 19 personel görev yapmaktadırOkulumuzda toplam 322 öğrenci bulunmaktadır

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2224353089
Okulun Faksı: 2224353089
Okulun Adresi: SEVİNÇ MAH
Okulun Web Adresi: http://sevincmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: http://968645mebk12tr
Okulun Müdürü: Ender ÇETİN
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Sevinç Mahallesinde Alpu ilçesi yolu üzerinde olup okulumuz ile Eskişehir Valiliği arasındaki mesafe 16 km'dirMahallemize ulaşabilmek için Alpu,Beylikova,Mihalıçcık ilçelerinin otobüsleri;Osmaniye belediyesinin minibüsleri ve Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma araçları ile mahallemize ulaşım çok rahat olarak sağlanmaktadır
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sevinç Behiç Akaydın İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com