![]() |
Balat İlköğretim Okulu Didim Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balat İlköğretim Okulu Didim AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Balat İlköğretim Okulu Okulu Tanıtımı - Aydın Didim'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balat İlköğretim Okulu Resimleri - Balat İlköğretim Okulu Hakkında Balat İlköğretim Okulu Aydın Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: BALAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BALAT KÖYÜ Telefon Numarası: 2568755131 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Didim Şubesi tarafından Balat Köyü İlköğretim Okuluna Atatürk Köşesi kazandırdı ![]() Atatürkçü Düşünce Derneği Didim Şubesi Balat Köyü İlköğretim Okuluna bir Atatürk Köşesi kazandırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Konuyla ilgili konuşan ADD Didim Şube Başkanı Nuri Doğan okulun bu durumuyla ilgili olarak Mimar Yıldız Bey’e iletildiğini ve hemen harekete geçtiklerini söylerken “Ardından Şubemizin olanakları çerçevesinde Atatürk köşesinde bulunacakları tedarik ettik ve bugünde okulumuza bunları kazandırdık ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|