|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akcan, altındağ, ankara, bilgileri, ilköğretim, nazım, okulu |
![]() |
Nazım Akcan İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazım Akcan İlköğretim Okulu Bilgileri Altındağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Nazım Akcan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Altındağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nazım Akcan İlköğretim Okulu Resimleri - Nazım Akcan İlköğretim Okulu Hakkında İLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; A)KİŞİSEL AÇIDAN : İLGİ, YETENEK YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK ![]() TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK ![]() TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN, DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN, BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ![]() B) TOPLUMSAL AÇIDAN : ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA, TC ![]() ![]() C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN : BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN, İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ, MUTLU VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR ![]() Nazım Akcan İlköğretim Okulu Ankara Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: NAZIM AKCAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Doğantepe Mh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123480694 Faks Numarası: 3123480694 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Nazım Akcan İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|