Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, şeker

Şeker İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeker İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Şeker İlköğretim Okulu Hakkında - Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Şeker İlköğretim Okulu İletişim

Şeker İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

A-OKULUN TARİHÇESİ :
Okul, “Şeker Sanayii Mensupları Hayır Müesseseleri Koruma Derneği” tarafından 11091961 tarihinde başlanarak yaklaşık 25 yıllık bir süre içerisinde tamamlanmış ve 01011963 tarihinde, Zemin kat, 4 dershaneli olarak eğitim- öğretime açılmıştır
Mahallenin gelişmesi nedeni ile, mevcut okul binası ihtiyaca cevap vermediğinden 01071968 tarihinde 1katın inşaatına başlanmış, 31101968 tarihinde 6 derslik ve 1 salondan oluşan 1kat da eğitim- öğretime açılmıştır
Yaklaşık 30 yıl sonra, mahallede yaşayan nüfusun yoğunlaşması nedeni ile okul binası ihtiyaca cevap vermemiş, ek bina ihtiyacı bir kez daha doğmuştur24071998 tarihinde başlayarak mevcut binaya bitişik olarak yapılan ek bina 25111998 tarihinde tamamlanmıştırİl Özel İdaresi tarafından yapılan 3 kat,10 derslik,1 laboratuvar ve 1 çok amaçlı salondan oluşan ek bina 1999-2000
Eğitim-Öğretim yılında kullanılmaya başlanmıştır

B - OKULA ÖZEL BİR İSİM VERİLMİŞSE VERİLİŞ AMACI :
Okul, ilk olarak “Şeker Sanayii Mensupları Hayır Müesseseleri Koruma Derneği” tarafından
yapıldığı için “ŞEKER İLKOKULU” olarak isimlendirilmiş daha sonra da ismi, 18081997 tarih ve 4306 sayılı yasanın 8maddesi gereği “ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU” olmuştur

OKULUN BİNA DURUMU :

1 BİNANIN ÖZELLİKLERİ :

Okul binasının ısınması Doğalgazlı olarak yapılmaktadır Aydınlatma,su ve kana-lizasyon Şehir şebekesine bağlıdır

DERSLİKLER :

Okulda 19 adet derslik mevcuttur

1 LABORATUVARLAR :

Okulda 1 adet Laboratuvar mevcut olup, İlköğretim için gerekli araç-gereçler vardır

1 OKUL VE SINIF KİTAPLIKLARI :

Okulda 317 kitabın bulunduğu bir kitaplık mevcut olup, sınıflarda da 30-40 kitaptan oluşan
sınıf kitaplıkları vardır

1 ATÖLYE DURUMU
Okulda bir adet iş atölyemiz vardır

1 DEPO-AMBAR VE ARŞİV :

Okulda, depo ve Arşiv olarak kullanılan 1 adet oda mevcuttur

1 SPOR SALONU :

Spor salonu yokturAncak çok amaçlı salon, zorunlu hallerde spor salonu olarak kullanılmak-
tadır

Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222400985-2406584
Okulun Faksı: 2222401413
Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAHSAMUR SOKNO:4
Okulun Web Adresi: http://sekerioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 968641@mebk12tr
Okulun Müdürü: HAYDAR ARSLAN
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza 9,14 ve 51 numaralı Belediye otobüsü ile 12 ve 14 numaralı minibüslerle ulaşılabilir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şeker İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com