![]() |
Metallica - No Leaf Clover- Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Metallica - No Leaf Clover- ÇeviriMetallica - No Leaf Clover And it feels right this time Ve bu sefer işler yolunda gözüküyor On his crash course with the big time Onun iyi vakit geçirdiği hızlandırılmış kursunda Paid no mind to the distant thunder Uzaktaki gök gürültüsünü hiç umursamadı Today filled his head with wonder ![]() ![]() ![]() Bugün onun kafasını merakla doldurdu ![]() ![]() ![]() Says it feels right this time Bu sefer işler yolunda gözüküyor diyor Turn around and found the light lime Arkasını döndü ve halkın ilgisiyle karşılaştı Good day to be alive ![]() ![]() ![]() Hayatta olmak için iyi bir gün efendim Good day to be alive he said Hayatta olmak için iyi bir gün dedi Nakarat : x2 [ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel Sonra anlaşıldı ki tünelinin ucundaki o sakinleştirici ışık Was just a freight train comin your way Üzerine doğru gelen bir yük treninden başka bir şey değildi ] Don't it feel right like this İşler bu şekilde yolunda gözükmüyor mu? All the pieces fall to his wish Tüm parçalar onun dileğine dökülüyor Sucker for that quick reward ![]() ![]() ![]() Erken mükafatın budalası ![]() ![]() ![]() Sucker for that quick reward they said Erken mükafatın budalası dediler Nakarat x2 It's comin' your way Üzerine doğru geliyor It's comin your way Üzerine doğru geliyor It comes! Geliyor! Nakarat Then it comes to be ![]() ![]() ![]() Sonra anlaşıldı ki ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|