![]() |
Denizköy İlköğretim Okulu Didim Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denizköy İlköğretim Okulu Didim AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Denizköy İlköğretim OkuluTanıtımı - Aydın Didim'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Denizköy İlköğretim Okulu Resimleri - Denizköy İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1986 yılından itibaren Denizköy�de , tek katlı; ve; 5 derslikli bir binada,ikili öğretimle ve Denizköy İlkokulu adıyla eğitim ve öğretimini sürdürmeye başlamıştır ![]() [*]OKULUMUZUN DEĞERLERİ[*]Atatürk ilke ve inkılâplarını esas alırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milletimizin geleceği olan çocuklarımızı Milli ve Manevi değerlere bağlı, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çağın sınırlarını zorlayan insanlar olarak yetiştirmek ![]() Vizyonumuz: Atatürk İlkelerinin Işığında, Onun gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne, akılcı ve bilimsel yöntemlerle, hızlı güvenilir adımlarla çıkmayı hedeflemiş; vatan-millet sevgisiyle yoğrulmuş, insanlığın benimsediği insanca değerleri özümsemiş; özgüvenini kazanmış nesiller yetiştirmek ![]() Denizköy İlköğretim Okulu Aydın Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / DİDİM Adı: DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARANFİL SOKAK Telefon Numarası: 2568667219 Faks Numarası: 2568667788 E-mail Adresi :: 423292@meb ![]() ![]() Web Adresi: Denizköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|