|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, tokat, türkmen |
![]() |
Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirTürkmen Tokat İlköğretim Okulu Hakkında - Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Resimleri - Türkmen Tokat İlköğretim Okulu İletişim ![]() Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON İnsanları seven, milli ve manevi değerlerimize saygılı, alanında uzman, bilgi ve becerisini çevresiyle paylaşan, çağdaş, yeniliğe açık, kendine güvenen bireyler yetiştiririz ![]() MİSYON Atatürk ilke ve inkılaplarına özde bağlı Öğretmen ve Öğrencileri ile Köyde Kültür Merkezi,Bölgede Model Okul Olmaktır ![]() Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2224285027 Okulun Faksı: 2224285027 Okulun Adresi: TÜRKMEN TOKAT KÖYÜ ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://turkmentokatioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968607@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Mehmet UYSAL Okulun Ulaşım Bilgileri: Belediye Otobüsü Hareket yeri Odunpazarı Durağı gidiş 06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Türkmen Tokat İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|