|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, mehmetcik, okulu, tekirdağ |
![]() |
Mehmetçik İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Mehmetçik İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmetçik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmetçik İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Mehmetçik İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Mehmetçik İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmetçik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmetçik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kemalettin Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826511074 Faks Numarası: 2826544767 Uzun yıllar boyu süren ve limitleri zorladığımız bir yarışın sonunda Türkiye'nin en kaliteli 2 ![]() ![]() ![]() Ne yazıkki uzun bir süredir internet sitemizin yayınlarına istemeden ara vermek zorunda kaldık ![]() yüzünden bugüne kadar beklemek zorunda kaldık ![]() Ancak bunun acısını çıkarmak için,detaylı,çok içerikli güzel bir site hazırlamaya çalıştık ![]() Umarız beğenir ve bugüne kadar olduğu gibi yine sahip çıkarsınız ![]() Teşekkür ederiz ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|